AKTUELNO

Subotićeva je poželela sreću bivšem dečku u daljem životu.

Petoro superfinalista se večeras nalazi u studiju u emisiji "Amidži šou" čiji je domaćin voditelj Ognjen Amidžić. Voditelj se najpre pozdravio sa Lunom Đogani, Markom Miljkovićem, Stanijom Dobrojević, Aleksandrom Subotić i Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: Luna i Marko OČI U OČI nakon završetka 'Zadruge 2' u emisiji Amidži šou! Stanija, Aleksandra i Maja SPREMNE da ZABIBERE ČORBU rijaliti neprijateljima! (FOTO)

Potom je voditelj upitao četvrtoplasiranu zadrugarku Aleksandru Subotić da li je zadovoljna plasmanom, ali i da prokomentariše jednu scenu sa superfinalne večeri kada je David Dragojević napuštao Belu kuću.

Jedan snimak na Instagramu je postao pravi hit, kada je David odlazio na skuteru rekao je Ani da je čeka, a ti si rekla: "I mene je tako čekao" - rekao je voditelj, a njegovu priču je potvrdila i Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se veoma radovala, kada je on izašao ja sam sbila najsrećnija na svetu. Mogla sam da budem jedanaesta, meni je bilo puno srce kada je on izašao. On ništa nije zaslužio. On je jedno moje veliko razočaranje. Ja sam bila puna sreće, srećan mu put - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte video u nastavku:

D. B.

#Amidži Šou

'